workshop
         

Duurzame communicatie

 

Na 10 jaar training en coaching in het bedrijfsleven besluiten Jeanine en Manuela hun kennis en ervaring  in te gaan zetten voor een doelgroep die op de lange termijn het meest effectief is namelijk kinderen. Training verzorgen aan de ‘bron’ en zo meewerken aan een betere wereld. Helder communiceren, het voorkomen van aannames, positief denken en bewust zijn van eigen keuze mogelijk-heden zijn zaken die al aan zeer jonge kinderen kunnen worden overgedragen.

 

Duurzaam communiceren is de naam die het programma draagt. Onze programma's zijn geschikt voor: kinderen vanaf 10 jaar, leerkrachten, trainers en (bege)leiders van kinderen op alle niveaus en in alle leeftijdscategorieën.

 

 

Duurzaam communiceren is opgezet aan de hand van de metafoor ‘Zwaan’. Zwanen zijn bijzondere dieren die op een prachtige wijze hun kinderen leren ‘uitvliegen’. De ouders geven het goede voorbeeld in kleine stapjes. Kernwoorden hierbij zijn: trots, aandacht, balans, & bewustzijn.

 

Aan de hand van de metafoor wordt gewerkt aan het effect van je eigen communicatie, bewustwording, verantwoordelijkheid nemen en genieten.