Workshop complimenteren en duurzaam communiceren

Complimenteren heeft een positieve uitwerking op de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Het activeert!
Als je eenmaal hebt ervaren hoe krachtig de werking is, ga je deze vorm van communicatie vaker (met succes!) toepassen in je zakelijke en privé omgeving.

 

Waarom: Het geven en ontvangen van complimenten heeft een grote impact op de mens. Dikwijls wordt het door de ontvanger ervaren als een vorm van erkenning en waardering en geeft het positieve energie. Degene die een compliment geeft ervaart een soortgelijke positieve reactie.

Je zult door het volgen van deze interactieve workshop inzien en ervaren dat er een verbinding ontstaat. Een verbinding die zorgt dat het effect van je communicatie er echt toe doet en duurzaam is.

Hoe:In een rustige en groene omgeving neem je deel aan deze workshop.

Eerst maken we ons hoofd leeg met een ontspannen oefening in de buitenlucht. Daarna gaan we aan de slag met de theorie achter het geven en ontvangen van complimenten. Tijdens een aantal gevarieerde opdrachten en oefeningen ga je dit ervaren. Aan het eind van de workshop ken je de theorie en heb je die naar je eigen situatie vertaald. De workshop sluiten we af met een hapje en drankje zodat je kunt napraten over deze middag.

 

Tijd: 13:30 – 17:00 uur. Ontvangst 13.15
Data: keuze uit 23 oktober, 5 en 20 november, 4 en 18 december 2014.
Investering: € 119, - per persoon (exclusief BTW). 3-8 deelnemers per workshop

Locatie: Brasserie Waterhout, Archerpad 6, Almere

Trainers: Jeanine Fokkens 06 2482 3334

en Edward de Wolf 06 2124 5990


Klik hier om je in te schrijven!